Over Ons

Throne Over Ons 700m2

Over Throne
Tegels & Laminaat

Exclusieve vloer? Throne heeft een exclusief aanbod voor lage prijzen

Welkom bij Throne, de plek waar je alles vindt wat je nodig hebt om jouw huis of bedrijf in stijl te betegelen of te bevloeren. Als groothandel in tegels, laminaat, pvc en verwante producten bieden wij zowel aan B2B-klanten, aannemers, projectontwikkelaars, vastgoedbedrijven als consumenten een enorme keuze aan producten van de hoogste kwaliteit. Onze exclusieve merken, NG Kutahya Seramik, Camsan en Floorpan, zijn uniek en onderscheiden zich door hun kwaliteit, design en betaalbaarheid.

Met onze laagste prijsgarantie en directe levering uit voorraad, kun je er zeker van zijn dat je bij Throne het beste krijgt voor de laagste prijs. Onze Drive-in, gratis parkeren en 7 dagen per week geopende locatie van 7000m2 maakt het bezoek aan onze winkel nog aangenamer en makkelijker. En met onze webshop ben je altijd en overal in staat om de producten die je zoekt te vinden en te bestellen.

Throne is een bedrijf met een missie: helpen om jouw huis of bedrijf op de juiste manier te betegelen of te bevloeren. Daarom streven wij ernaar om onze klanten het beste advies te geven en te voorzien van een uitgebreide keuze aan producten. Onze klanten uit binnen- en buitenland weten ons te vinden en waarderen ons om onze unieke concept en persoonlijke benadering.

Bij Throne geloven wij in het bouwen van jouw eigen troon, en wij staan klaar om je daarbij te helpen. Bezoek onze mega groothandel of shop online, en ontdek hoe makkelijk en betaalbaar het is om jouw huis of bedrijf op de juiste manier te betegelen of te bevloeren. “Build your Throne” bij Throne.

Onze visie

Wij begrijpen dat een verbouwing of renovatie al genoeg kost. Throne biedt u kwalitatief goede materialen voor erg scherpe tarieven. Wij hebben een groot assortiment vloeren waardoor we iedere vloeren wens kunnen vervullen. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Dan bent u van harte welkom in onze 7000m2 showroom in Kerketuinen / Zichtenburg Den Haag.

Throne Onze visie

Onze missie

Wij staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en productkennis. We willen dat onze klanten uitgebreid geïnformeerd worden en met een goed gevoel een keuze maken. Wij zullen samen met u een passende offerte samenstellen, en hopen u te kunnen bedanken voor het kopen van een prachtig nieuwe vloer.

Throne Onze Missie

7000m2 showroom

Wij hebben een grote showroom waar u alle vloeren met eigen ogen kunt zien.

Klantrelaties

Wij streven naar een hoge klantvriendelijkheid, het adviseren van klanten en voorzien van goede productkennis is waar wij voor staan.

98% Tevreden

Bijna al onze klanten zijn na hun eerste bezoek tevreden. Ze zijn blij met hun keuze en hebben veel plezier van hun nieuwe vloer.