Retourneren

Retourneren bij Throne

Bij de aankoop van onze producten via THRONE.NL heeft u de mogelijkheid om één of meerdere producten te retourneren als deze niet aan uw verwachting voldoen. Wij vinden het belangrijk u het juist product te leveren, dat aansluit bij uw wensen en behoefte. Wij zien u namelijk graag als tevreden klant in de toekomst nog eens terug.

Retouren van producten aangeschaft bij Throne.nl mag binnen 14 dagen. Producten die in onze winkel zijn aangeschaft vallen hierbuiten. Pakken moeten compleet en onbeschadigd geretourneerd worden. Een retouraanvraag kunt u indienen door ons te mailen: info@throne.nl, nadien zullen wij contact met u opnemen en de retouraanvraag verder afhandelen.

Voorwaarden retourneren

  1. Retourzendingen kunnen zonder voorafgaand overleg niet worden geaccepteerd door werknemers binnen Throne.
  2. Geheel of gedeeltelijk verwerkte producten, beschadigde producten en verpakte producten, waarvan de verpakking ontbreekt of is beschadigd, kunnen niet meer geretourneerd worden.
  3. Heeft u teveel gekocht of een verkeerde keuze gemaakt ? U kunt tot 14 dagen na aankoop het artikel of product ruilen of retourneren ongeacht de reden.
  4. Indien bij aankoop de bestelling aan deur geweigerd wordt of geretourneerd moet worden zullen er €50,- excl. btw annuleringskosten en €80,- excl. btw transportkosten per pallet in vermindering worden gebracht bij het te retourneren bedrag aan de koper.
  5. Producten worden geproduceerd met een tint- en kalibernummer. Voorraadartikelen kunnen wij terug nemen na ontvangst. Dit kan alleen als wij dezelfde tint- en caliber nummers op voorraad hebben staan. U kunt deze binnen 14 dagen retouren bij Throne in onbeschadigde en ongeopende verpakkingen.

Voor het retourneren van de hierboven beschreven voorraadartikelen rekenen we €50 excl. btw administratiekosten.

Materialen die speciaal voor u besteld zijn en niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen kunnen wij helaas niet retour nemen.

Showroom modellen kunnen wij helaas niet terugnemen.

Informeer tijdens het bestellen naar het retourbeleid van betreffende producten.

Andere belangrijke punten

  • Het afgenomen product dient zelf teruggebracht te worden naar het filiaal in Den Haag. Wilt u het product retouren per post/koerier verzenden, dan zijn de kosten in dat geval voor uw rekening.
  • Bij het retourneren in het filiaal wordt het aankoopbedrag verminderd met administratiekosten en eventuele beschadigingen binnen 10 werkdagen op uw bankrekening bijgeschreven.

THRONE Showroom

De Werf 40
2544 EK Den Haag
Nederland

Telefoon: 070 850 85 30
E-mail: info@throne.nl